Stroopwafelconcerten

Sinds oktober 2019 is Vieve Brass een samenwerking aangegaan met Stichting Stroopwafelconcerten. Een organisatie dat concerten organiseert voor bewoners/cliënten in zorgcentra op locatie, dat wordt uitgevoerd door jong muziektalent. 

‘Onze werkwijze is dat wij zorginstellingen en jong muziektalent samenbrengen, met stroopwafels als verbindende factor. Dat doen wij vanuit onze passie met mensen in onze samenleving die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. In ons geval de bewoners van zorginstellingen en hun personeel, verzorgers en relaties. Daarnaast de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die met onze dagactiviteitencentrum de stroopwafels bakken. Voor iedere bezoeker is er een gratis stroopwafel. Er kunnen ook zakjes stroopwafels voor het goede doel worden gekocht.’ 

Wij als Vieve Brass zijn ontzettend blij met deze samenwerking, het is ontzettend dankbaar om voor de bewoners in zorgcentra te mogen spelen. Wij hopen doormiddel van deze concerten de bewoners, cliënten maar ook het personeel een uur te laten genieten van onze muziek, waar zij met een lach op hun gezicht op kunnen terugkijken. 

Voor meer informatie over deze organisatie, ga naar: http://www.stroopwafelconcerten.nl

Review Harry van Asselt:  “Het Koperkwintet Vieve Brass heb ik leren kennen als een professioneel, gemotiveerd en gedreven kwintet. Het afgelopen jaar hebben ze voor onze Stichting Stroopwafelconcerten zo’n 15 concerten mogen verzorgen. Iedere keer weer een feestje met fraaie arrangementen die meestal door de leden zelf worden gemaakt. Kortom een echte aanrader met muziek voor ieder wat wils!”

Slider