Tussen Toen en Nu

Tussen Toen en Nu’ door koperkwintet Vieve Brass. Een educatieve en interactieve muziekvoorstelling geschikt voor kinderen uit groep 5/6/7/8.

Tijdens deze muziekvoorstelling neemt Vieve Brass de kinderen mee op een muzikale tijdreis door verschillende stijlperiodes. Het koperkwintet zal de muziekgeschiedenis induiken die ver voor Christus begon tijdens de prehistorie en de reis zal eindigen in het heden. In deze muziekvoorstelling komt de geschiedenis van de muziek en de diverse muziekinstrumenten aanbod. Van een prehistorische fluit en een natuurhoorn tot muziek van Beethoven naar Pharell Williams. Door middel van deze muziekvoorstelling hoopt Vieve Brass jonge kinderen te enthousiasmeren voor muziek dat daadwerkelijk gespeeld wordt door échte koperblaasmuzikanten.

Voor deze muziekvoorstelling is er de ook mogelijkheid om een samenwerking aan te gaan met een plaatselijke muziekvereniging. Hierbij biedt Vieve Brass de vereniging ruimte tijdens de voorstelling om hun vereniging te promoten en eventueel leden te werven.

‘Tussen Toen en Nu’, een educatieve en interactieve muziekvoorstelling met muziek van onder andere Beethoven, Offenbach, Irving Berlin en Pharell Williams.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op. We hopen u hiermee verder te helpen!

Mail: vievebrass@gmail.com 
Tel: +31683170437